Uit SeaTalk editie 05

Ontdek de parels van het Noorden vanuit Zeebrugge

Met de MSC Virtuosa vertrek je deze winter vanuit Zeebrugge voor een zeven nachten durende cruise naar o.a. Hamburg in Duitsland; Rotterdam in Nederland; Le Havre voor Parijs in Frankrijk en Southampton voor Londen in het Verenigd Koninkrijk.

In januari 2023 kunnen zonaanbidders een nieuwe epische reis van 19 nachten maken vanuit Zeebrugge met aanlopen naar Casablanca/Marrakesh in Marokko, en drie van de populaire Canarische Eilanden – Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote.

MSC Virtuosa

MSC Virtuosa is het  tweede Meraviglia-plus schip en biedt nog meer openbare ruimte en kajuiten dan de vorige generaties. Het beschikt over enkele van de meest geavanceerde milieutechnologieën die vandaag beschikbaar zijn. De Virtuosa heeft ook 11 Golden Pearls van Bureau Veritas gekregen voor zijn reeks innovatieve aspecten, waaronder milieubescherming en gezondheid en veiligheid.

Dit innovatieve 19-deks schip heeft 10 restaurants, 21 bars en lounges, en 5 zwembaden aan boord. Het paradepaardje van het schip is de iconische promenade van 112 meter lang met een prachtige verlichte koepel, die het sociale hart van het schip vormt. Maak tijdens je reis in de MSC Starship Club ook eens kennis met Rob, ’s werelds eerste humanoïde robotische barman.

Tekst & video: redactie
Foto’s: MSC Cruises