MSC aanbod tijdens WK voetbal 2022 in Qatar

Voetbalfans logeren op het water

Drijvende hotels in Qatar

Tijdens het WK Voetbal in Qatar dat plaatsvindt van 20 november 2022 tot en met 18 december 2022 biedt MSC Cruises drijvende hotels aan. Naast de MSC World Europa en de MSC Poesia, zal ook de MSC Opera tijdens die periode fungeren als hotel.

Cruiseschip MSC Opera

De schepen varen niet uit, maar dienen louter als accomodatie voor voetbalfans en bezoekers van Doha. Terwijl de MSC World Europa en MSC Poesia beheerd en uitgebaat worden door de autoriteiten van Qatar, kan je je verblijf op de MSC Opera wél boeken via de website van MSC Cruises of hun reisagenten. Je kunt een kajuit op dit cruiseschip reserveren voor een verblijf van minstens twee nachten.

Balkonhut op MSC Opera

MSC Opera biedt elegant comfort en unieke gastvrijheid met een verscheidenheid aan lounges en uitgaansgelegenheden waaronder de glamoureuze La Cabala Piano Lounge, het prachtige Teatro dell ‘Opera theater voor avondentertainment, een reeks restaurants, een spa, fitnessruimte, zwembaden en whirlpools verspreid over de negen dekken van het schip.

Zwembad op MSC Opera

Opgelet! Reizigers moeten een goedgekeurde Hayya Card hebben om Qatar binnen te komen van 1 november tot 22 december 2022. Alleen houders van een WK-ticket kunnen een Hayya Card aanvragen. Gedurende deze periode worden er geen standaardvisa voor Qatar afgegeven.

Tekst: persbericht – redactie
Foto’s: MSC Cruises