Canceled Boot.com

360° Watersports Experience Omwille van het coronavirus werd beslist om de editie 2022 te annuleren. Afspraak in 2023, van 21 tot 29 januari.

Nieuwpoort International Boat Show 2022

De Nieuwpoort International Boat Show richt zich tot alle boten- & watersportliefhebbers in België: vrienden, families & koppels, jong & oud, ervaren & onervaren. Nieuw vanaf 2022! Meer info via Facebook

Blauwe Wimpel – Le Fanion Bleu

Boulevard de Meuse Boulevard de Meuse, Jambes

Van 6 t.e.m. 8 mei 2022 wordt Brugge het centrum van België voor zeescoutsen. In het Venetië van het Noorden willen we jullie allemaal met open armen ontvangen om samen te strijden voor de Blauwe Wimpel 2019. Meer gedetailleerde informatie komt later op je af.

Oostende voor Anker 2022

Haven Oostende Natiënkaai, Oostende, West-Vlaanderen

Oostende voor Anker is het evenement voor iedereen die interesse heeft in maritieme geschiedenis. Meer dan 150 schepen zetten koers naar Oostende: van driemasters over binnenschepen tot de kleinste overnaadse sloep. De straten en pleinen rond de dokken gonzen van de bedrijvigheid. Maak kennis met oude scheepsambachten, proef vers gebakken of gerookte vis, geniet van […]

Havenfeest Brussel

Haven Brussel redersplein 6, Brussel

Feest aan het kanaal, gratis toegankelijk voor iedereen, georganiseerd door de Haven van Brussel @portdebruxelleshavenvanbrussel. Afspraak op 29 mei 2022.