Logo Jan De Nul

Jan De Nul werft aan: Project Engineer Offshore (België)

Jan De Nul Group biedt gespecialiseerde diensten aan voor de installatie van onderzeese structuren voor de olie-, gas en hernieuwbare energiemarkten.  Zowel het voorbereiden van de zeebodem, het baggeren van geulen als het stabiliseren en ballasten ervan behoort tot de offshore diensten. Of het nu om onderzeese pijpleidingen, kabels, umbilicals, funderingen, platforms of zelfs integrale windparken gaat: telkens op maat van de klant en indien gewenst op een EPC-basis. Wil jij deel uit maken van ons internationaal team?

Voor onze verschillende offshore-activiteiten zijn we op zoek naar Project Engineers.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Mee instaan voor  het opstellen, verder uitwerken en berekenen van uitvoeringsmethodes ter voorbereiding van onze offshore werken (stenen storten, kabels leggen,..)
  • Documentatie uitwerken in rekennota’s en method statements
  • Daarnaast volg je de werken op in uitvoering en verzorg je de nazorg in samenspraak met de Area Manager of Project Manager.

Profiel

Je bent burgerlijk/industrieel bouwkundig of werktuigkundig ingenieur.  Als organisatietalent met een grote mate van zelfstandigheid pas je zeker in ons team. Je werkt vanuit onze kantoren in Aalst en bent bereid om occasioneel naar het buitenland te gaan in functie van de uitvoerende werken.

Interesse?

Neem een kijkje op de website of je kunt je ook kandidaat stellen via onderstaand formulier.

 
Upload