Reportage uit SeaTalk editie 8

Steven De Nijs: aan het roer van Boluda Towage Belgium

Steven De Nijs Boluda Towage Belgium

Stap aan boord van een sleepboot van Boluda Towage Belgium en laat je meevoeren door de wereld van maritieme sleepdiensten. Steven De Nijs, General Manager Area Scheldt & Zeebrugge, deelt zijn unieke carrièrepad dat hem naar dit spannende maritieme avontuur leidde. Zijn gedrevenheid en het jonge, toegewijde team bij Boluda Towage Belgium staan garant voor continuïteit en uitmuntende dienstverlening.

Boluda speelt een cruciale rol in 100 havens en 18 landen over de hele wereld, van Europa tot Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

De veelzijdigheid van Boluda’s diensten zal je verbazen. Hoewel het begeleiden van schepen bij het aanmeren en verlaten van havens hun kernactiviteit is, bieden ze ook ondersteuning bij gastransporten, speciaal transport van platformen en special cargo, brandbestrijdingsoperaties, noodhulp en bergingsopdrachten bij calamiteiten.

Ontdek hoe Boluda Towage zich onderscheidt van de concurrentie en klanten wereldwijd aan zich weet te binden. Met een focus op duurzaamheid, groene innovatie en klanttevredenheid, staan ze aan de top van hun spel. Recentelijk werden ze bekroond met de prestigieuze “Tug Owner of the Year 2022” award en waren ze geselecteerd als finalist voor de “Sustainable Port Award.”

Wil je meer weten over de uitdagingen, successen en plannen van Boluda Towage Belgium? Download het volledige artikel in pdf en laat je inspireren.

👉 Gratis Download:  PDF NL & FR | PDF EN

Auteur: CO
Foto’s: Mike Louagie & Boluda Towage Belgium archief