Postponed Galaconcert van de Marine

Flagey Brussel

Door de verstrengde coronamaatregelen is het galaconcert UITGESTELD. Zodra er een nieuwe datum gekend is, melden wij dit in onze SeaTalk agenda.

Canceled Boot.com

360° Watersports Experience Omwille van het coronavirus werd beslist om de editie 2022 te annuleren. Afspraak in 2023, van 21 tot 29 januari.

Canceled Nieuwpoort International Boat Show 2022

De Nieuwpoort International Boat Show richt zich tot alle boten- & watersportliefhebbers in België: vrienden, families & koppels, jong & oud, ervaren & onervaren. Nieuw vanaf 2022! Meer info via Facebook

Open Scheepvaartdagen Antwerpen

Antwerpen Asiadok

Tijdens de Open Scheepvaartdagen zullen de Marinekadetten SeaTalk ter beschikking houden voor de bezoekers. Haal dus zeker een exemplaar af op hun stand!

Opendeurdag Maritiem Instituut Oostende

Oostende

Het Maritiem Instituut Mercator is een secundaire school voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar. Vanaf de tweede graad richten ze zich enkel op maritieme opleidingen. Aangezien zij uniek zijn in hun soort, verwelkomen zij leerlingen van over het hele land. Afstuderen aan het Maritiem Instituut Mercator staat garant voor werkzekerheid en een boeiende toekomst!

Zeeland Electric Boat Show

Goes

Vanaf 27 april 2022 staat de Oostschans aan het kanaal in Goes een weekend lang in het teken van elektrisch varen. The Green Wave, bekend van The Boatshed, organiseert dan de Zeeuwse Electric Boat Show. Het is voor het eerst dat er in Nederland een dergelijk evenement plaats vindt. Omdat er een enorm scala aan […]

Blauwe Wimpel – Le Fanion Bleu

Boulevard de Meuse Boulevard de Meuse, Jambes

Van 6 t.e.m. 8 mei 2022 wordt Brugge het centrum van België voor zeescoutsen. In het Venetië van het Noorden willen we jullie allemaal met open armen ontvangen om samen te strijden voor de Blauwe Wimpel 2019. Meer gedetailleerde informatie komt later op je af.