Ontdek het noorden vanaf het water: een unieke cruise-ervaring vanuit België

Preziosa MSC Cruise

Stel je voor: binnen slechts zeven dagen bezoek je verschillende buurlanden, zonder telkens je koffers opnieuw te moeten pakken om verder te reizen. Aan boord van de MSC Preziosa geniet je ’s ochtends van verse koffie en de koele lucht op het dek. Je reist zorgeloos van de ene sfeervolle bestemming naar de andere, genietend van alle luxe en comfort van deze luxueuze cruise.

Vanuit de haven van Zeebrugge begint je winterse avontuur langs de “Parels van het Noorden,” met haltes in onder andere Hamburg en Le Havre, waar de kades warm verlicht zijn en de steden bruisen van leven.

Hamburg

Deze winterroute, die we vorig jaar al konden beleven aan boord van de MSC Euribia, biedt talloze hoogtepunten. Of je nu kiest voor een dagje kerstshoppen in Hamburg, in Le Havre de authentieke sfeer proeft, of jezelf onderdompelt in de ontspanning van de MSC Aurea Spa aan boord – er is voor elk wat wils. Wie een extra exclusieve beleving zoekt, vindt die in de MSC Yacht Club, waar je geniet van privéservices en het uitzicht vanuit je eigen luxe suite.

Deze route, met wekelijkse afvaarten vanuit Zeebrugge en Rotterdam, is ideaal voor reizigers uit de Benelux. Grijp je kans om deze winter de Noord-Europese kusten in stijl te verkennen, want dit is het laatste seizoen waarin MSC Cruises deze populaire route aanbiedt. Lees ook onze ervaringen tijdens deze reis. In 2022 gingen wij mee aan boord van de MSC Virtuosa en genoten van de “Parels van het Noorden”: Kerstshopping in stijl – kies voor een cruise.

Of je nu met vrienden, familie of je partner reist, de MSC Preziosa belooft een betoverende winterse ontsnapping, waar luxe en de charme van het noorden samenkomen.

Foto’s: MSC Cruises

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie SeaTalk